31 octombrie 2016

S-a născut un Sfânt: în Ceruri

Nici nu îmi mai amintesc de când nu am mai deschis blogul, iar de când nu am mai scris a trecut un an... Nu am avut nimic important de transmis, nici nu am mai citit mare lucru ca să pot împărtăşi şi altora. Astăzi însă am un imbold imens de a-mi aminti despre arhipăstorul cu viaţă de Sfânt din Maramureş.
Dumnezeu, în marea Sa bunătate, ne-a învrednicit să ajungem de mai multe ori în apartamentul episcopal al ÎPS-ului IUSTINIAN CHIRA din Baia-Mare. De fiecare dată am ieşit mult mai bogaţi decât intrasem. Sfaturi, binecuvântări, îmbrăţişări, iconiţe, cărţi...toate acestea le-am primit ca pe mari daruri.
Îmi amintesc că anul trecut, la sfârşitul unei vizite pe care i-o făcusem, soţul meu i-a cerut binecuvântarea. S-a uitat la noi, cu acea privire din care izvora fluvii de bucurie, şi, cu ambele mâini ridicate ne-a zis: "Peste tot pe unde veţi merge să spuneţi că Vlădica Iustinian se roagă pentru toată lumea". Atât de puternic a fost acest cuvânt, încât am înţeles pe dată ceea ce vroia să spună: chiar dacă noi am avut prilejul să primim binecuvantarea sa, rugăciunea sfinţiei sale era pentru întreg poporul, pentru întreaga omenire îşi punea sufletul în genunchi în faţa Mântuitorului şi a Maicii Domnului (faţă de care avea o evlavie deosebită).
La sfârşitul lunii august am ajuns din nou în faţa Sfinţiei Sale. Cumva, am simţit că era ultima dată când ne aflam acolo. Ne-a vorbit mai bine de o oră, fără să dea semne de oboseală. Parcă ar fi vrut să ne transmită toată înţelepciunea sa. Ne-a spus atunci: mergeţi şi picuraţi câte puţin din ceea ce aţi auzit de la mine tuturor  celor care vor vrea să vă asculte. Grea poruncă!

Să avem cu toţi parte de rugăciunea sa!

Dumnezeu să vă odihnească alături de sfinţii Săi, Înalt Prea Sfinţite Părinte!

2 comentarii:

Simon Durochefort spunea...

Bună doamnă și domnule.
Sunt Simon Durochefort, sunt creditor privat și ofer împrumuturi online oricui mă poate plăti. Prin urmare, dacă aveți nevoie de un împrumut urgent vă rugăm să mă contactați doar prin poștă electronică și veți fi furnizat. Rata mea de dobândă este de 3% și ofer împrumuturi de la 5.000 de euro.

Poștă electronică: simondurochefort@gmail.com

Josie spunea...

Împărtășesc această mărturie cu partenerii care suferă în relațiile lor pentru că există o soluție de durată. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 2 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 3 ani. Am încercat să fiu puternică doar pentru copiii mei, dar nu am putut stăpâni durerile care îmi chinuiau inima. Am fost rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor așa că am făcut niște cercetări pe internet și am dat peste un site unde am văzut că Dr. Ediomo, vrăjitor, poate ajuta la recuperarea iubiților. Am contactat-o ​​și a făcut o rugăciune și vrăji speciale pentru mine. Spre surprinderea mea, dupa 2 zile, sotul meu s-a intors acasa. Astfel ne-am reunit și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. De asemenea, puteți contacta Dr. Ediomo, un expert puternic pentru soluții
1) aduce-ți înapoi fostul iubit
2) Aduceți soțul sau soția împreună
3) Dacă ai iepe de noapte
4) Leac pentru HIV și Cancer
5) Inel magic puternic
6) Farmecul norocos
7) Ruperea obsesiei
8) Probleme legate de naștere și sarcină Contact EMAIL:drediomo77@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp +2349132180420