2 iunie 2011

Marşul pentru viaţă!

A fost 1 Iunie, a fost Ziua Copilului, a fost Marşul pentru viaţă la Sibiu. "Copilul există de la fecundare","Stop avorturilor!", "De ce nu mi s-a spus nimic? Era un om...", "Pilula şi prezervativul împotriva nefericirii nu s-au inventat încă" sunt doar câteva dintre sloganurile scrise pe bannerele purtate în timpul marşului de către cei care mai cred în normalitate, de cei care ŞTIU că nu există nicio scuză pentru a ucide.
O mână de oameni...o mână de oameni care şi-au sacrificat 2 ore din viaţă pentru a recunoaşte darul sacru al vieţii. 




 Pentru încă două zile (joi şi vineri), standurile Pro Vita amplasate în Piaţa Mare, în Parcul Astra şi lângă magazinul Dumbrava vor mărturisi că avortul este o crimă.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Maramuresanca mica, ce dragalasa e :)

Liliana spunea...

Hristos S-a inaltat, draga Diana!

Felicitari pentru initiativa si efort!
Doamne, ajuta, in continuare!

Liliana

Amalia spunea...

Diana v-am vazut la tv. cu mare bucurie cu ocazia acestui mars atat de potrivit cu vremurile pe care le traim! Bravo! Fetita ta e o dulce! Te imbratisez. Hristos s-a inaltat!

Anonim spunea...

AAAAAaaa,in sfarsit ceva care e de maaare interes.ma bucura nespus de mult sa aflu ca la noi in tara se fac aceste marsuri,e urat spus marsuri,aceste zile dedicate VIETII.Eu ma lupt sa sfatuiesc romancele(pt ca italienii o parte stiu deja) sa adopte metoda Billings.Toti sunt sceptici,nici nu vor sa auda despre asa ceva peotii de la noi(ortodocsi)nici nu stiu ce este si mi-au recomandat steriletul sau prezervativul cand am cerut un sfat pentru distantierea sarcinilor, eu am 3 copii de la 5 ani la 6 luni si cum ultima e nascuta prin cezariana trebuie sa stept macar un an si jumatate prima de o alta sarcina.Asi scrie pagini intregi despre asta.M-am oferit sprijin pentru a populariza metoda fiind cea mai crestina si mai "sanatoasa" dar nu m-a ascultat nimeni.Eu in prezent fac un curs de Billings care este in 10 etape sambata viitoare incheiem jumatate din ele dam examen.Eu din pacate am aflat cam pe la jumatate dar nu-i nimic am timp sa recuperez.Eu am folosit metoda cand imi doream sa am un copil proaspat casatoriti fiind.Ei cum spuneam ai cam pus degetul pe rana cu postul asta si cred ca am destule sa spun asa ca e mai bine sa te felicit ca ai facut un post asa de frumos!